Ook deze keer was de Border Collie wandeling in de Loonse en Drunense duinen een succes, alleen deze keer waren we met veel meer. Nakomelingen van het A- en B-nest waren veelvuldig aanwezig, wat was het geweldig om ze weer teug te zien, en wat boften we weer met het weer! Kijk hier voor wat foto's

Met z'n allen naar de dokter geweest voor de eerste inenting. Wel spannend maar geen kik gegeven!

Diny van can't fight the Moonlight is geweest en heeft op deze mooie dag de nodige foto's gemaakt. Dank je wel Diny.

Alle doggy's voor het eerst in de tuin geweest voor een foto en voor de lol. Voor de tweede keer ontwormd. Gewichtentabel bijgewerkt.

Melk drinken bij Eowyn gebeurt steeds minder vaak. Zoals in de tabel is te zien groeien ze enorm van de Brinta en de puppybrokken. Ze hollen inmiddels achter de mop aan en bijten in je kuiten. Ook weer wat foto's bijgeplaatst. Aileen en Aragorn zijn voor het eerst met de auto meegegaan naar Diana's werk.

De tandjes komen door. Moeders wordt in haar oren gebeten, ze worden speels. Puppybrokjes opgelost in melk gegeten, lekker lekker lekker.

Wat algemene foto's bijgeplaatst en Chica (Audrey) is als eerste uit de werpkist geklommen!! Plankje bijplaatsen dus. Vandaag ook voor het eerst pap gegeten.

Alle pups hebben de eerste ontwormingskuur gekregen. Bij allemaal zijn de oogjes open. Foto's zijn bijgevoegd (klik op de grijze pijltjes). De gewichten worden vanaf nu per week genoteerd.

Bij sommige pups zijn de oogjes open. Ze proberen op 4 poten te lopen hetgeen aardig lukt maar het lijkt wel of ze dronken zijn. Audrey was met haar neus in de bak met brokken gevallen en zat die smakelijk af te likken. Zodra ze allemaal de oogjes open hebben zetten we nieuwe foto's op het net.

Bijna alle pups hebben hun geboortegewicht verdubbeld.

Geboorteaangifte verstuurt naar de Raad van Beheer.

De dierenarts is langs geweest voor nestcontrole. Alle pups zijn kerngezond en ze vond dat moeder en kids het goed maakten. De pups zijn vandaag voor de derde keer gewogen en sinds hun geboorte allemaal tussen de 80 en 90 gram aangekomen.

Rond 9:00 in de ochtend zien we Eowyn zitten met trillende achterbenen. Om 11:40 is de bevalling begonnen met als resultaat 6 schitterende pups.

  • 13 april 2007

s'Ochtends om 9:15 temperatuur gemeten bij Eowyn, resultaat35,9°C. Het kan nu niet lang meer duren.

  • 3 april 2007:

Schitterende mooie Volkswagen Passat gekocht, ideale laadbak voor de honden.

  • 29 maart 2007

Tweede echo van Eowyn. 5 of 6 pups te zien.

  • 21 maart 2007:

Lizzy is voor de eerste keer loops.

  • 8 maart 2007:

Om 09:15 uur echo laten maken en... ja Eowyn is zwanger!!! In ieder geval 3 pups te zien.

  • 11 en 12 februari 2007:

Eowyn is op een "two night stand" in Zoeterwoude met Borders of Sweetwood Spike. Hopelijk komen puppies uit deze romance.