Eerst wil ik ons even voorstellen. Wij zijn René en Diana Bouman en we wonen in Dordrecht aan een dijk. Sinds 2004  zijn we allebei besmet met het Border Collie virus. Hoe dat begon? Nou ik, Diana, wilde al jaren een hond, maar kreeg René maar niet zover er daadwerkelijk één aan te schaffen. Tot op een heel mooie dag René thuis kwam van zijn werk en vertelde over de hond van zijn collega, een Border Collie die hij die dag meegenomen had naar het werk. Dat leek hem nou een leuke hond, slim, alert, gehoorzaam, speels, maar ook het uiterlijk beviel hem. Nou, ik had zelf geen idee, dus ben gaan zoeken op Internet en boeken gaan lezen om mezelf te informeren over dit ras. Opeens zag ik overal Border Collies, en als ik er één zag, parkeerde ik de auto of de fiets en liep naar de eigenaar van deze honden toe om een praatje je maken.
Wat ik las en hoorde beviel me, dit ras was echt iets voor mij……
De zoektocht naar een pupje begon, ik had René dus eindelijk zover.
Op een dag zag ik bij Borders of Sweetwood een schitterend nestje met pupjes te koop staan, dus gingen we even kijken, alleen maar kijken…Een paar uur later hadden we Floyt gekocht, een blue-merle pup, we waren allebei verkocht.
Inmiddels zijn we de trotse bezitters van 4 Border Collies, Floyt, Eowyn, Lizzy en Aileen.
Om de club compleet te maken is nog een droom van mij in vervulling gegaan door de komst van Uma, een Afghaanse Windhond.

Waarom White Tipped Tails, nou als we ’s avonds in het donker met onze honden buiten lopen zien we soms alleen nog de witte pluimen van hun staart, zodoende, de witte pluimen parade, maar dan op z’n engels natuurlijk.
Meer over onze honden onder hun naam. Veel plezier bij het bekijken van onze website.